Zoekt u een gezellige feestlocatie in Amersfoort waar u prima kunt eten en drinken? Bij restaurant de Faam kunt u een zaal huren voor een besloten feest. 

Gezellige feestlocatie in Amersfoort

Of u nu een feestlocatie zoekt in Amersfoort voor een jubileum, verjaardagsfeest, bruiloft of personeelsuitje, restaurant de Faam is altijd een goede keuze. Uiteraard is het eten en drinken in ons restaurant altijd goed, maar het moet ook een leuke belevenis zijn voor uw genodigden. Met onze service en persoonlijke benadering zorgen wij ook voor een goede sfeer en gezelligheid op uw feestlocatie in Amersfoort.

Kleine en grotere feesten

Voor private dining kunt u terecht in de intieme Heerenkamer. Heeft u een grote feestlocatie in Amersfoort nodig? Neem dan eens een kijkje in onze Gelagkamer voor 40-70 personen. Restaurant de Faam staat bekend om zijn heerlijke en gezonde lunch-, brunch- en dinerbuffetten. We serveren ook lekkere borrelhapjes tijdens feesten en recepties.

Zaal huren voor een feestje?

Wilt u meer weten over de Faam als feestlocatie in Amersfoort? Mail uw wensen naar info@defaam.nl of bel 033 480 12 13 en wij spreken de mogelijkheden graag met u door.