Vergaderlocatie Amersfoort

Zoekt u een vergaderlocatie in Amersfoort met alles erop en eraan? Restaurant de Faam verhuurt ook vergaderruimtes voor vergaderingen, bedrijfspresentaties en trainingen. Uiteraard serveren we goede lunches en hapjes, maar we regelen ook de ontvangst en de benodigde audiovisuele middelen.

Uitstekende vergaderlocatie in Amersfoort

De Faam is een uitstekende vergaderlocatie in Amersfoort. Al onze vergader-arrangementen zijn inclusief koffie, thee en frisdrank. Maar ook voor een heerlijke en gezonde lunch of afsluitend diner kunt u terecht in de Faam. In onze vergaderlocaties in Amersfoort staan uiteraard een beamer en projectiescherm, flip-overs en White Boards. Ook is er gratis wifi. De Heerenkamer is geschikt voor intieme vergaderingen vergaderingen tot 10 personen. Zoekt u een iets grotere vergaderlocatie in Amersfoort? Voor bijeenkomsten tot 40 personen kunt u terecht in onze Gelagkamer.

Ook vergaderen in de Faam?

Ontvangt u graag meer informatie over vergaderlocatie de Faam in Amersfoort? Bel 033 480 12 13 of stuur een e-mail naar info@defaam.nl en wij spreken de mogelijkheden graag met u door.

Bekijk hier onze prijzen:

prijzen vergaderen