Bel voor reserveringen 033 - 480 12 13

Nieuws

Mosselen

Vanaf zaterdag 23 juni gaan we in De Faam weer lekker aan de mosselen!! Onderdeel van een heerlijk zomers 4-gangenmenu waarvan de gangen ook los te bestellen zijn!!

Met een lekker bijpassend glas Pinot Grigio is het genot helemaal compleet.

Vacature zelfstandig werkende kok (full-time)

Vacature zelfstandig werkende kok (m/v)

 

Dienstverband

Fulltime 38 uur per week

 

De baan In de functie van zelfstandig werkend kok zijn de werkzaamheden divers. Van voorbereidende werkzaamheden tot het bereiden van zowel warme als koude gerechten. Je bent gezamenlijk met het keukenteam bestaande uit een chef-kok, zelfstandig werkend kok, hulpkok en leerlingkok verantwoordelijk voor de kwaliteit en creativiteit van de gerechten die wij onze gasten serveren.

Je geniet ervan dat het onze gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt en dat onze gasten een plezierige avond beleven. Ook jouw eigen inbreng voor de ontwikkeling van de menukaart wordt op prijs gesteld. Kortom, je werkt in een omgeving waar professionaliteit en kwaliteit voor op staan en je de ruimte krijgt voor eigen input en creativiteit.

Jouw profiel

• Je bent minimaal in bezit van een diploma MBO zelfstandig werkend kok niveau 3;

• Je hebt minimaal een aantal jaren aantoonbare ervaring in de keuken;

• Je bezit over aantoonbare kennis van producten en kooktechnieken;

• Je bent kritisch en accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP;

• Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken;

• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;

• Je bent leergierig;

• Competenties: stressbestendig, zelfstandig, oog voor detail, creatief, kwaliteitsgericht;

Wat wij jou bieden

• Een werkplek in het leukste bedrijf van Midden Nederland, het personeel staat bekend als de ‘Faamilie’

  • Een gezellige locatie, ontmoetingsplek voor jong en oud, in de dorpskern van Hoogland;
  • Een keuken waar vers wordt gekookt, wij werken met dagverse vis, vlees en groenten. Ambacht en vakmanschap staat voorop. Het is duidelijk waar de producten vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Wij werken daarom alleen samen met kwalitatieve leveranciers die met passie aan hun product werken;
  • Een marktconform salaris (conform KHN en afhankelijk van je achtergrond en ervaring);
  • Een bedrijf waar onze directe samenwerking met jou gericht is op een langdurige en plezierige relatie;

Heb je interesse? Stuur dan een mail met CV naar info@defaam.nl

Nadat de sollicitatieprocedure is afgerond zullen wij persoonsgegevens van overige kandidaten binnen 3 maanden verwijderen uit onze database.

Nieuwe kaart!

Vanaf vandaag geniet u weer van heerlijke gerechten van onze voorjaarskaart. Kijk snel bij onze menukaart welke gerechten hun plekje in de kaart hebben geprolongeerd en welke nieuwe items we hebben toegevoegd. Tevens  serveren wij naast de kaart ook een heerlijk 4-gangen Aspergemenu! Graag tot snel een keer!

Vanaf zaterdag 7 april, Asperges!!

Tip: vanaf zaterdag 7 april bij De Faam weer buiten de kaart om verkrijgbaar… ‘het witte goud’!
Heerlijke asperges met zalm of met beenham maar ook zelfs 4-gangen met asperges mogelijk!
Samen met een glas Muscat Sec, dé aspergewijn van 2018, is dat op en top genieten!

 

Kerstdagen in de Faam

Kerst vier je in de Faam!

Zoals u van ons gewend bent zijn wij beide kerstdagen open. Ook kerstavond kunt u tot 19:30 uur reserveren voor uw diner. Inmiddels is 1ste Kerstdag helaas vol en hebben we alleen 2de Kerstdag nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Tijdens de beide Kerstdagen ontvangen wij onze gasten bij voorkeur tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Wij draaien slechts 1 shift, dus u kunt de gehele avond lekker ontspannen tafelen.

Iedereen wordt ontvangen met een heerlijke amuse en een glas Cava (of alcoholvrije bubbels) dit is bij de menuprijs inbegrepen.

U heeft tijdens de kerstdagen de keuze uit de volgende mogelijkheden.

4-gangen keuzemenu        € 47,50 p.p.

4-gangen wildmenu           € 52,50 p.p.

5-gangen kerstmenu          € 62,50 p.p.

Alle menu’s worden afgesloten met een feestelijk Grand Dessert aan tafel.

Mocht u willen reserveren dan kunt u een mail sturen naar info@defaam.nl of bellen naar 033-4801213.

10 t/m 12 november restaurant gesloten

Van 10 tot en met 12 november vieren we in de Faam het jubileum weekend van onze Carnavalsvereniging.

Op vrijdag 10 november is het restaurant vanaf 16:00 uur gesloten en gaat pas maandag weer open voor a la carte lunch en diner.

Op vrijdag 10 november is het café de gehele dag en avond open.

Op zaterdag 11 november zijn wij alleen de avond open voor het jubileumfeest.

Op zondag 12 november de gehele dag besloten.

Maandag 13 november vanaf 11:00 uur weer open volgens onze reguliere openingstijden.

Wild bij de Faam

De tijd van Wild is aangebroken en ook wij doen uiteraard mee met een heerlijke Wild geste buiten de kaart om.

Alle wildgerechten zijn los te bestellen indien u niet voldoende trek heeft voor een 4-gangen menu.

Vanzelfsprekend severen wij heerlijke wijnen om deze spijzen te vergezellen!

 

Wildduo € 10,50

fazantenpaté met pistache en

koud gerookte eendenborst

***

Wildbouillon € 7,00

heldere bouillon met gerookte eendenborst, tomaat en bosui

***

Wildstoofpotje € 19,50

Stoofpotje van hert, wildzwijn en haas

***

Hangop € 8,00

hangop met een soep van roodfruit en met vanille-ijs

4- Gangen wild menu € 42,50

 

Maandag 19 juni overdag gesloten

Door onderhoudswerkzaamheden van Stedin zijn wij maandag 19 juni overdag afgesloten van elektriciteit.

Pas vanaf 17:00 uur verwachten wij weer open te gaan.

 

Excuses voor het ongemak en graag tot een andere keer.

 

Vacature Allround gastheer/ gastvrouw

Vacature Allround gastheer/ gastvrouw

 

Dienstverband

Bepaalde tijd (minimaal 1 jaar, 24-38 uur per week)

 

De baan

In de functie van gastheer/ gastvrouw zijn de werkzaamheden divers. Samen met je collega’s draag je zorg voor alle gasten die de Faam bezoeken. Wij zoeken een echte horeca-tijger die geniet van alle facetten van de horeca. Diensten variëren van a la carte lunch en diner, verzorgen van service tijdens allerlei feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten maar ook het draaien van bardiensten in het café. Diensten zijn onregelmatig, ook in het weekend en tijdens feestdagen.

Je geniet ervan dat het onze gasten aan niets ontbreekt en dat onze gasten een plezierige avond beleven. Je bent zelf een levensgenieter en weet de juiste aanpak in de horeca te waarderen. Je geeft je gasten het gevoel dat ze welkom zijn, dat ze bij ons ‘thuiskomen’.

Jouw profiel

• Je hebt minimaal een aantal jaren relevante en aantoonbare ervaring;

• Je bezit over aantoonbare basiskennis van producten en etiquette;

• Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken;

• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;

• Je bent leergierig;

• Competenties: stressbestendig, zelfstandig, oog voor detail, creatief, kwaliteitsgericht.

Wat wij jou bieden

• Een werkplek in het leukste bedrijf van Midden Nederland, het personeel staat niet voor niets bekend als de ‘Faamilie’.

  • Een gezellige locatie, ontmoetingsplek voor jong en oud, in de dorpskern van Hoogland.
  • Een werkplek in een jong team dat altijd voor elkaar klaarstaat.
  • Een marktconform salaris (conform KHN en afhankelijk van je achtergrond en ervaring);
  • Een bedrijf waar onze directe samenwerking met jou gericht is op een langdurige en plezierige relatie.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met CV naar info@defaam.nl

4-gangen Lentemenu

Naast de nieuwe kaart serveren we ook een heerlijk Lentemenu. Alle gangen van het menu zijn ook als losse gang te bestellen!

Kom snel een keertje genieten!