Heel graag horen wij van te voren wanneer u bij ons wilt genieten van uw diner of lunch. Het is fijn om teleurstelling bij drukte te voorkomen. U kunt bij ons tijdens openingstijd telefonisch reserveren, tot 1 juli kunt u helaas niet online reserveren. U belt tijdens openingstijd naar 033-4801213. We zien uw reservering graag tegemoet!

Voor zowel café als restaurant dient er gereserveerd te worden. Op het terras kunt u voor de lunch een reservering plaatsen, niet voor borrel of diner. We kunnen u op tijdens borrel of diner plaatsen op het terras indien er een plek beschikbaar is/ komt.

In welke samenstelling kunt u nu bij ons terecht?

U bent allen afkomstig uit 1 huishouden, dan is het totaal aantal personen niet van belang en kunt u bij ons terecht aan 1 tafel.

U bent afkomstig uit 2 huishoudens en bent met maximaal 2 personen, dan kunt u bij ons aan 1 tafel terecht.

U bent afkomstig uit 2 huishoudens of meer en u bent met meer dan 2 personen dan kunnen wij u onder de huidige voorwaarden helaas niet plaatsen. Wij beschikken niet over genoeg ruimte om 3 of meer personen op 1,5 meter afstand van elkaar aan 1 tafel te plaatsen.

Wel kunnen we in overleg twee tafels naast elkaar reserveren, maar dan zit u wel op tenminste 1,5 meter van elkaar.

Om u zo goed mogelijk te informeren over de regels waaraan wij ons dienen te houden, volgt hieronder een duidelijke opsomming.

  • Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren.
  • Na de gezondheidscheck mogen wij binnen de 1,5 meter bij u aan tafel komen. Tijdens ons werk worden wij dus vrijgesteld van deze maatregel.
  • Houdt u zich altijd aan de 1,5 meter afstand van andere gasten.
  • Volgt u bij een bezoek aan het toilet alstublieft de looplijnen op de vloer.
  • Maximaal 1 persoon tegelijk in de toiletruimten.
  • Toiletbezoek gasten terras, graag buitenom, via hoofdingang zijkant naar binnen en ook buitenlangs terug naar uw tafel.
  • Bij het afrekenen zal een medewerker met het mobiele pinapparaat naar uw tafel komen. Volg bij vertrek de looplijnen op de vloer.
  • Na uw bezoek worden tafels, stoelen, menukaarten, sanitair en pin-terminals grondig gedesinfecteerd.
  • Wanneer aangegeven of afgesproken met u, werken wij in sommige gevallen met een tijdshift. Wij hopen op uw begrip.

 

 


>