Bel voor reserveringen 033 - 480 12 13

Nieuws

Mosselen

In de De Faam gaan we weer lekker aan de mosselen!!

Met een lekker bijpassend glas Muscat Sec is het genot helemaal compleet.

 

Vacature zelfstandig werkende kok (full-time)

Vacature zelfstandig werkende kok (m/v)

 

Dienstverband

Fulltime 38 uur per week

 

De baan In de functie van zelfstandig werkend kok zijn de werkzaamheden divers. Van voorbereidende werkzaamheden tot het bereiden van zowel warme als koude gerechten. Je bent gezamenlijk met het keukenteam bestaande uit een chef-kok, zelfstandig werkend kok, hulpkok en leerlingkok verantwoordelijk voor de kwaliteit en creativiteit van de gerechten die wij onze gasten serveren.

Je geniet ervan dat het onze gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt en dat onze gasten een plezierige avond beleven. Ook jouw eigen inbreng voor de ontwikkeling van de menukaart wordt op prijs gesteld. Kortom, je werkt in een omgeving waar professionaliteit en kwaliteit voor op staan en je de ruimte krijgt voor eigen input en creativiteit.

Jouw profiel

• Je bent minimaal in bezit van een diploma MBO zelfstandig werkend kok;

• Je hebt minimaal een aantal jaren aantoonbare ervaring in de keuken;

• Je bezit over aantoonbare kennis van producten en kooktechnieken;

• Je bent kritisch en accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP;

• Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken;

• Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;

• Je bent leergierig;

• Competenties: stressbestendig, zelfstandig, oog voor detail, creatief, kwaliteitsgericht;

Wat wij jou bieden

• Een werkplek in het leukste bedrijf van Midden Nederland, het personeel staat bekend als de ‘Faamilie’

  • Een gezellige locatie, ontmoetingsplek voor jong en oud, in de dorpskern van Hoogland;
  • Een keuken waar vers wordt gekookt, wij werken met dagverse vis, vlees en groenten. Ambacht en vakmanschap staat voorop. Het is duidelijk waar de producten vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Wij werken daarom alleen samen met kwalitatieve leveranciers die met passie aan hun product werken;
  • Een marktconform salaris (conform KHN en afhankelijk van je achtergrond en ervaring);
  • Een bedrijf waar onze directe samenwerking met jou gericht is op een langdurige en plezierige relatie;

Heb je interesse? Stuur dan een mail met CV naar info@defaam.nl

Nadat de sollicitatieprocedure is afgerond zullen wij persoonsgegevens van overige kandidaten binnen 3 maanden verwijderen uit onze database.

Asperges

Kom lekker genieten van het witte goud!

4-gangen asperges, ook als losse gangen te bestellen!!

 

En… heerlijk in combinatie met een glas Gros Manseng

Gewijzigde openingstijden Carnaval 2019

Komend week vieren we in de Faam weer Carnaval i.s.m. C.V. De Hooge Narren.

Van donderdag 28 februari tot en met woensdag 6 maart zijn wij dan ook gesloten voor onze reguliere activiteiten.

Vanaf donderdag 7 maart zitten wij weer in de ‘normale modus’. Wij zijn u vanaf 7 maart graag weer van dienst.

Maandag 14 januari gesloten vanaf 17:00 uur

Omdat onze medewerkers een heel jaar keihard hebben gewerkt en 7 dagen per week voor u als gast hebben klaargestaan, gaan wij ze een avondje verwennen.

Maandag 14 januari zijn wij daarom vanaf 17:00 uur gesloten vanwege een personeelsuitje.

Heel graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar.

 

Kerstdagen in de Faam

Kerst vier je in de Faam!

Zoals u van ons gewend bent zijn wij beide kerstdagen open. Ook kerstavond kunt u tot 19:30 uur reserveren voor uw diner.

Tijdens de beide Kerstdagen ontvangen wij onze gasten bij voorkeur tussen 17:30 uur en 19:00 uur. Wij draaien slechts 1 shift, dus u kunt de gehele avond lekker ontspannen tafelen.

Iedereen wordt ontvangen met een heerlijke amuse en een glas Cava (of alcoholvrije bubbels) dit is bij de menuprijs inbegrepen.

U heeft tijdens de kerstdagen de keuze uit de volgende mogelijkheden.

4-gangen keuzemenu        € 47,50 p.p.

4-gangen wildmenu           € 54,50 p.p.

5-gangen kerstmenu          € 62,50 p.p.

Alle menu’s worden afgesloten met een feestelijk Grand Dessert aan tafel.

Mocht u willen reserveren dan kunt u een mail sturen naar info@defaam.nl of bellen naar 033-4801213.

 

Nieuwe kaart!

Vanaf vandaag geniet u weer van heerlijke gerechten van onze voorjaarskaart. Kijk snel bij onze menukaart welke gerechten hun plekje in de kaart hebben geprolongeerd en welke nieuwe items we hebben toegevoegd. Tevens  serveren wij naast de kaart ook een heerlijk 4-gangen Aspergemenu! Graag tot snel een keer!

Vanaf zaterdag 7 april, Asperges!!

Tip: vanaf zaterdag 7 april bij De Faam weer buiten de kaart om verkrijgbaar… ‘het witte goud’!
Heerlijke asperges met zalm of met beenham maar ook zelfs 4-gangen met asperges mogelijk!
Samen met een glas Muscat Sec, dé aspergewijn van 2018, is dat op en top genieten!

 

10 t/m 12 november restaurant gesloten

Van 10 tot en met 12 november vieren we in de Faam het jubileum weekend van onze Carnavalsvereniging.

Op vrijdag 10 november is het restaurant vanaf 16:00 uur gesloten en gaat pas maandag weer open voor a la carte lunch en diner.

Op vrijdag 10 november is het café de gehele dag en avond open.

Op zaterdag 11 november zijn wij alleen de avond open voor het jubileumfeest.

Op zondag 12 november de gehele dag besloten.

Maandag 13 november vanaf 11:00 uur weer open volgens onze reguliere openingstijden.

Wild bij de Faam

De tijd van Wild is aangebroken en ook wij doen uiteraard mee met een heerlijke Wild geste buiten de kaart om.

Alle wildgerechten zijn los te bestellen indien u niet voldoende trek heeft voor een 4-gangen menu.

Vanzelfsprekend severen wij heerlijke wijnen om deze spijzen te vergezellen!

 

Wildduo € 10,50

fazantenpaté met pistache en

koud gerookte eendenborst

***

Wildbouillon € 7,00

heldere bouillon met gerookte eendenborst, tomaat en bosui

***

Wildstoofpotje € 19,50

Stoofpotje van hert, wildzwijn en haas

***

Hangop € 8,00

hangop met een soep van roodfruit en met vanille-ijs

4- Gangen wild menu € 42,50