Met De Gelagkamer en De Heerenkamer beschikt De Faam over twee prachtige zalen die u geheel naar eigen wens kunt inrichten. Welk gezelschap u ook heeft, wij bieden plaats aan 2 tot wel 100 personen. De Gelagkamer en De Heerenkamer zijn door een flexibele wand van elkaar gescheiden. Bij grotere gezelschappen maken we er in een handomdraai één grote zaal van. In de loop der tijd hebben we al veel gezelschappen mogen verwelkomen voor:

Jubileumfeesten

Heeft u een jubileum te vieren of bent u zoveel jaar in dienst bij uw werkgever? Bij De Faam kunt u genieten van deze bijzondere dag terwijl wij uw jubileum een feestelijk tintje geven.

Huwelijksfeesten

Een koperen, zilveren, gouden of zelfs diamanten bruiloft te vieren? Gefeliciteerd! Straal als nooit te voren tijdens uw mooie feest dat wij geheel voor u zullen verzorgen!

Koffietafels

Wilt u samenkomen voor een koffietafel? Ook dit is bij De Faam mogelijk. Informeer naar de diverse mogelijkheden voor een eenvoudige tot zeer uitgebreide koffietafel.

Lunch-brunch en dinerbuffetten

Wij verzorgen graag uw buffet voor lunch, brunch of diner. Warm, koud of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. In onze zalen kunt u kiezen voor diverse buffetopstellingen.

Walking Diners

Lekker dineren maar net even anders? Informeer naar onze special Walking Diners. Tijdens een informele setting, staand aan de bar en aan statafels, serveren wij 7- tot 10-gangen aan kleine gerechtjes. Alle gerechtjes zijn gemakkelijk uit de hand te eten, veelal zonder bestek. Een complete maaltijd in borrelsfeer.

Private Dining

Wilt u genieten van de uitstekende gerechten uit ons restaurant maar heeft u behoefte aan iets meer privacy? Het is mogelijk om in één van onze zalen te genieten van uw eigen private dining.