Uw vergadering, training of andere zakelijke gelegenheid verdient al uw aandacht! Dus laat De Faam u geheel ontzorgen van al het overige. Wij beschikken over twee uitstekende zakelijk te gebruiken ruimtes. Onze Gelagkamer is een goed verlichte, ruime zaal waar verschillende opstellingen tot 40 personen kunnen worden opgesteld. Onze Heerenkamer is een kleinere goed verlichte ruimte, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot ongeveer 10 personen. Omdat beide zalen door een flexibele wand van elkaar gescheiden zijn, is het ook mogelijk er één grote zaal van te maken.

Natuurlijk zal het u aan al het overige niet ontbreken: alle vergaderarrangementen zijn inclusief koffie, thee en tafelwater. Verder beschikken wij over:

  • Een Flip-over/White Board
  • Een beamer met projectiescherm
  • Draadloos internet

Indien u bij ons een vergaderarrangement boekt zijn alle presentatiemiddelen ter ondersteuning van uw bijeenkomst gratis!

Wij hebben al veel bedrijven en instellingen mogen verwelkomen voor:

Vergaderingen

Hoe groot uw vergadering ook is, in welke vergaderopstelling u wilt zitten: het kan in en bij De Faam.

Trainingen

Met De Faam heeft u een rustige, centrale gelegen locatie voor uw training en uw cursisten. Informeer naar de mogelijkheden. Parkeren is gratis en we zijn uitstekend bereikbaar, ook met O.V.

Bedrijfs- of productpresentaties

Zet uw bedrijf of product eens centraal in de zalen van De Faam. Door onze goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid is De Faam altijd een prima locatie!

Kwartaal en jaarafsluitingen

Is het tijd om met uw personeel of managementteam bijeen te komen? De zalen van De Faam zijn een rustige, besloten en centraal gelegen locatie om uw presentatie te verzorgen.

Aansluitend aan uw zakelijke bijeenkomst bent u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant of café Wilt u na uw bijeenkomt in dezelfde ruimte van een besloten diner genieten? Neem dan gerust een drankje aan de bar terwijl wij uw vergaderzaal ombouwen tot een gezellige een besloten dinerruimte. Infomeer naar onze mogelijkheden, wij zijn verrassend flexibel. Welkom in De Faam!