1 juni, 12:00 uur is de Faam weer open!!

Eindelijk mogen we weer, al is het onder strikte voorwaarden en zijn de mogelijkheden nog enigszins beperkt. Maar wij hebben er met de hele ‘Faamilie’ enorm veel zin in om weer te gaan knallen!! Wij kijken dan ook heel erg uit naar uw komst!

Heel graag horen wij van te voren wanneer u bij ons wilt genieten van uw diner of lunch. Het is fijn om teleurstelling bij drukte te voorkomen. U kunt bij ons tijdens openingstijd telefonisch reserveren, tot 1 juli kunt u helaas niet online reserveren. U belt tijdens openingstijd naar 033-4801213. We zien uw reservering graag tegemoet!

Voor zowel café als restaurant dient er gereserveerd te worden. Op het terras kunt u voor de lunch een reservering plaatsen, niet voor borrel of diner. We kunnen u op tijdens borrel of diner plaatsen op het terras indien er een plek beschikbaar is/ komt.

Voorlopig blijven wij op de dinsdagen gesloten. Overige dagen zijn wij vanaf 11:00 uur geopend. Nieuw is dat wij ook op zondag open zijn voor de lunch! 

In welke samenstelling kunt u nu bij ons terecht?

U bent allen afkomstig uit 1 huishouden, dan is het totaal aantal personen niet van belang en kunt u bij ons terecht aan 1 tafel. Boven de 4 personen zullen wij u over twee tafels verdelen.

U bent afkomstig uit 2 huishoudens en bent met maximaal 2 personen, dan kunt u bij ons aan 1 tafel terecht.

U bent afkomstig uit 2 huishoudens of meer en u bent met meer dan 2 personen dan kunnen wij u onder de huidige voorwaarden helaas niet plaatsen. Wij beschikken niet over genoeg ruimte om 3 of meer personen op 1,5 meter afstand van elkaar aan 1 tafel te plaatsen.

Wel kunnen we in overleg twee tafels naast elkaar reserveren, maar dan zit u wel op tenminste 1,5 meter van elkaar.

Om u zo goed mogelijk te informeren over de regels waaraan wij ons dienen te houden, volgt hieronder een duidelijke opsomming.

  • Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren.
  • Na de gezondheidscheck mogen wij binnen de 1,5 meter bij u aan tafel komen. Tijdens ons werk worden wij dus vrijgesteld van deze maatregel.
  • Houdt u zich altijd aan de 1,5 meter afstand van andere gasten.
  • Volgt u bij een bezoek aan het toilet alstublieft de looplijnen op de vloer.
  • Maximaal 1 persoon tegelijk in de toiletruimten.
  • Toiletbezoek gasten terras, graag buitenom, via hoofdingang zijkant naar binnen en ook buitenlangs terug naar uw tafel.
  • Bij het afrekenen zal een medewerker met het mobiele pinapparaat naar uw tafel komen. Volg bij vertrek de looplijnen op de vloer.
  • Na uw bezoek worden tafels, stoelen, menukaarten, sanitair en pin-terminals grondig gedesinfecteerd.
  • Wanneer aangegeven of afgesproken met u, werken wij in sommige gevallen met een tijdshift. Wij hopen hiervoor op uw begrip.