Geniet van een gratis lunch tijdens De Faam’s Secretary Surprise!

Op donderdag 16 april 2015 is het landelijke Secretaressedag. Op deze dag organiseert De Faam haar eerste….De Faam’s Secretary Surprise!  De Faam zet alle secretaresses van Hoogland en omstreken in het zonnetje door de directeur en de secretaresse een gratis lunch aan te bieden! Geef u en uw secretaresse daarom nu op!

Secretary Surprise

Hoog tijd voor iets nieuws!
Landelijke secretaresse dag is zo’n dag waarop je even stil moet staan bij je altijd zo opgewerkte en ijverige secretaresse. En natuurlijk is het leuk om je secretaresse op deze dag een bosje bloemen te geven. Maar is dat niet wat afgezaagd?… Neem je secretaresse mee, kom lekker op onze kosten lunchen en… ervaar gelijk welke fantastische zakelijke mogelijkheden De Faam biedt. Van een gezellige lunch of diner in ons restaurant, tot een aangeklede bedrijfsborrel in ons gezellige café. Maar kent u ook onze Gelagkamer; een uitstekende vergaderruimte, voorzien van alle multimedia faciliteiten? We leiden u tijdens de lunch graag even rond.

Hoe werkt het?
Welke directeur verrast zijn of haar secretaresse met een heerlijke lunch? Schrijf je nu in voor de eerste Faam’s Secretary Surprise. Stuur een mail naar info@defaam.nl: vermeld in deze mail de bedrijfsnaam, de naam van de secretaresse en de naam van de directeur/directrice. Tevens een direct telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen voor de details van onze lunchdate!
Het is natuurlijk het leukst als de secretaresse wordt vergezeld door haar directeur of directrice: maar indien de directeur zelf verhinderd is, dan mag uw secretaresse ook komen met een collega (secretaresse).

Ervaar de zakelijke mogelijkheden van De Faam tijdens Secretary Surprise op 16 april a.s.!

 

DE FAAM  –  HAMSEWEG  5  –  3828 AA  –  HOOGLAND

TEL: 033-4801213 – WWW.DEFAAM.NL – INFO@DEFAAM.NL

De Faam hoogland