De Faam ‘To Go’
Van woensdag 20 mei t/m zondag 24 mei
 
Nog een kleine twee weken en dan mogen we heel voorzichtig open. We zijn druk aan het voorbereiden en aan het kijken hoe we onder de voorwaarden een veilige en toch gezellige plek kunnen creëren.  Nu in ieder geval nog twee weken mogelijk om gerechten bij ons af te halen.
Let op; het is niet mogelijk om spontaan binnen te lopen om een maaltijd te bestellen. Dit kan alleen indien er vooraf een bestelling is geplaatst. Voorlopig blijft alleen afhalen mogelijk!!
Alleen vanaf woensdag tot en met zondag is het mogelijk onze gerechten te bestellen.
Hoe bestellen?
Van woensdag t/m zondag via Whatsapp 06-21612028 of via mail info@defaam.nl, op openingsdagen (wo-zo) na 15:00 uur ook telefonisch via 033-4801213
Bestellen kan op de dag zelf tot 17:30 uur, afhalen kan vervolgens daarna tussen 18:00 uur en 20:00 uur.
Wat willen we graag weten?
Geef naast je bestelling en je naam, duidelijk door voor welke dag de bestelling is, welk tijdstip je zou willen afhalen en of je wilt betalen met Pin of contant.
Afhalen, hoe en waar?
Wij zorgen dat je maaltijd op het afgesproken tijdstip ingepakt voor je klaarstaat in het café gedeelte van de Faam. Gebruik de hoofdingang aan de zijkant van het pand, uitgang is via de deur aan de voorzijde op het terras. Parkeren kan op de parkeerplaats achter de Faam.