Deze week helaas geen Faam ‘To go’!
Helaas kunnen wij een aantal dagen geen Faam ‘To Go’ aanbieden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en een aantal medewerkers van ons keukenteam is in nauw contact geweest met een persoon die positief op corona is getest. Zelf hebben zij gelukkig geen klachten, maar uit voorzorg volgen zij uiteraard het advies om een aantal dagen in quarantaine te gaan. Deze hadden wij ook niet zien aankomen.
We hadden ervoor kunnen kiezen om de personeelsbezetting in de keuken anders in te richten deze week, maar hebben besloten dat niet te doen. We willen graag onze gerechten en de kwaliteit zoals jullie die van ons gewend zijn kunnen bieden en we willen aan de kwaliteit en verwachtingen geen concessies doen.
De situatie rondom corona wordt in onze branche steeds lastiger en zeker niet leuker. We kunnen niet bezig zijn met datgene dat we eigenlijk willen doen. Maar we gaan het redden, we blijven iedere dag weer positief en we komen er weer helemaal bovenop. We hopen dan ook dat we vanaf zondag of maandag weer maaltijden kunnen gaan aanbieden voor Take Away. Dit laten we direct weten zodra het weer mogelijk is en we zien dan uiteraard weer heel graag jullie bestellingen tegemoet!

Hartelijke groet en bedankt voor alle steun tot dusver!
Edo Kuipers en de Faamilie