De Faam winnaar bij Verkiezing van het Leukste Restaurant

Hoogland, 24 oktober 2014 –  Wat maakt de Faam tot het ‘leukste restaurant’ van Amersfoort? Uiteraard moet het eten goed zijn, maar het moet ook een leuke belevenis zijn voor de gasten. Bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant gaat het niet alleen om lekker eten, maar ook om de gezelligheid en andere sfeerbepalende aspecten als service en persoonlijke benadering. Gasten werden in de gelegenheid gesteld hun stem te laten horen bij de derde editie van de Verkiezing van ‘Leukste Restaurant van de gemeente Amersfoort’. Na de verkiezing binnen de gemeente Amersfoort kan er vanaf 1 november gestemd worden in de provinciale en de landelijke verkiezing.

De Faam meehelpen aan de provinciale of landelijke titel? Breng dan vanaf 1 november je stem uit via www.restaurantverkiezing.nl

De Faam uit Hoogland

‘Geweldig dat zoveel gasten hun stem hebben willen uitbrengen en waarderen wat wij sinds de opening ruim een jaar geleden hebben willen neerzetten.’   

Eten, drinken en ontmoeten staan centraal bij De Faam in Hoogland. Samen met het hele team wordt er dagelijks alles op alles gezet om het de gasten boven verwachting naar het zin te maken. Het hechte team bestaat uit vriendelijke, vrolijke vak volwassenen die zelf weten wat genieten is!

De Faam onderscheidt zich niet alleen door inzet van gekwalificeerd personeel, maar zeker ook door de kwaliteit van het product dat ze bieden. Met uiterste zorg en met respect voor mens en dier is de menukaart samengesteld. Vis op de kaart komt vanuit de duurzame visserij en er wordt enkel gebruik gemaakt van scharrel- of biologisch vlees. Gastvrijheid, service, gezelligheid en lekker eten en drinken, dat is waar de Faam voor staat.

Diner sepialogo restaurantverkiezing