‘De Faam to go’!

Het nieuws is bij ons, net als bij velen, weer ingeslagen als een bom. Dat bleek wel uit het groot aantal vaste gasten dat de laatste dagen nog even langskwam voor een hapje, drankje en een steunbetuiging. Ik ben hier dan ook heel erg dankbaar voor. En steun zullen we dan ook zeker weer nodig hebben de komende periode. Hoe lang we gesloten blijven voor publiek dat weet niemand helaas, maar minimaal voor vier weken.  Je steunt ons enorm door weer gebruik te maken van onze afhaalmaaltijden. We starten hier vanaf donderdag 15 oktober per direct mee. Alleen op de dinsdagen blijven we gesloten. Alle spelregels hoe we dit eerder deden blijven verder gelijk en hierover lees je verder op in dit bericht. Ik hoop dat we weer op jullie steun mogen rekenen. Alvast bedankt!

Edo Kuipers en de ‘Faamilie’

Afhaalmenu

Klik hier om ons menu van deze week te bekijken.

Afhalen en bestellen van maaltijden;

Let op; het is helaas niet mogelijk om spontaan binnen te lopen om een maaltijd te bestellen. Dit kan alleen indien er vooraf een bestelling is geplaatst.

Voorlopig blijft alleen afhalen mogelijk!!

Alleen vanaf woensdag tot en met maandag is het mogelijk onze gerechten te bestellen. Dinsdagen zijn we gesloten.

Hoe bestellen?
Van woensdag t/m maandag via Whatsapp 06-21612028 of via mail info@defaam.nl,
op openingsdagen (wo-ma) na 15:00 uur ook telefonisch via 033-4801213

Bestellen kan op de dag zelf tot 17:30 uur, afhalen kan vervolgens daarna op een afgesproken tijdstip tussen 17:30 uur en 19:30 uur.

Wat willen we graag weten?
Geef naast je bestelling en je naam, duidelijk door voor welke dag de bestelling is, welk tijdstip je zou willen afhalen en of je wilt betalen met Pin of contant.

Afhalen, hoe en waar?
Wij zorgen dat je maaltijd op het afgesproken tijdstip ingepakt voor je klaarstaat in het café gedeelte van de Faam. Gebruik de hoofdingang aan de zijkant van het pand, uitgang is via de deur aan de voorzijde op het terras. Parkeren kan op de parkeerplaats achter de Faam.