Dit jaar is alles anders, zo ook bij ons! Wij bieden dit jaar een kerstmenu voor thuis.

LET OP; HELAAS KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE BESTELLINGEN MEER PLAATSEN VOOR DE KERST! 24, 25 EN 26 DECEMBER ZIJN WE UITVERKOCHT

WE ZIJN DANKBAAR VOOR ALLE BESTELLINGEN DIE WE HEBBEN MOGEN PLAATSEN!!

Wat is zo bijzonder aan Christmas dining @home?

Je hoeft de deur niet uit, niet bang te zijn dat je mooie gekapte haren door wind en regen teniet worden gedaan, geen geruzie over wie er moet rijden. Je kunt vooraf gezellig van een drankje naar keuze genieten uit je eigen assortiment, ontspannen op de bank. Het culinaire feest begint in jouw eigen huis waar je een sfeervolle tafel hebt ingedekt naar eigen smaak. Je streamt jouw eigen muziek en creëert je daardoor je eigen sfeer, je bent niet afhankelijk van de gekozen playlist van een ander. Je kunt je opmaken voor dit feestelijk diner of creëert een mega-ontspannen diner op sloffen. Feestjurk of spijkerbroek? Hakken aan of schoenen uit? Jij beslist in jouw eigen @home restaurant.
Wij brengen je alle gerechten en ingrediënten voor een geslaagd diner, waarbij jij met weinig tot geen moeite toch kan genieten van een uitgebreid Kerstdiner.

Hoe werkt het?
We hebben een heerlijk menu voor je samengesteld. Je kunt kiezen uit een 4-gangen of 5 -gangen diner, inclusief een amuse om mee te starten. De tussengang is optioneel te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om als optie nog een borrelplateau toe te voegen.
Je bestelt een menu voor kerstavond, 1ste of 2de Kerstdag, waarbij je bij het voor- en hoofdgerecht een keuze maakt. Bestellen kan tot en met zondag 20 december.
Op de door jou gewenste dag bezorgen wij (binnen 10km, of i.o.) je diner bij je thuis tussen 14:00 uur en 17:00 uur in de middag. Tijden kunnen afgestemd worden op je wensen. Aan het voorgerecht, de tussengang en dessert hoeft niets meer te gebeuren. De soep en het hoofdgerecht kunnen aan de hand van een kleine beschrijving op een simpele manier warm gemaakt worden. Het enige dat je nodig hebt zijn pannen en een oven.
Je mag ook nu al je bestelling plaatsen en uiterlijk 20 december je keuze van de gerechten doorgeven. Zodra wij je keuze hebben doorgekregen sturen wij met de bevestiging tevens de beschrijving voor het afmaken van de gerechten. Mochten daarover dan nog vragen zijn, dan kunnen we die ruim op tijd beantwoorden.

Prijzen;
Optie borrelplateau met lekkere hartige items € 6,50
4-gangen menu met amuse € 39,50
5-gangen menu met amuse € 51,50

Cadeau bij uw bestelling!!
15% van je totale bestelling ontvangt je cadeau als dinerbon, te besteden na heropening horeca, bestel je bijvoorbeeld voor € 200,00, dan ontvangt je van ons een dinerbon van € 30,00 !