Vanaf 30 augustus is de Faam in Hoogland weer volop in bedrijf. De eerste drie weken bezochten ruim 700 gasten het restaurant. De nieuwe kaart, de ambiance en het personeel wordt erg goed ontvangen. Na de opening bleek enkel de akoestiek niet helemaal in orde. Hier is direct actie op ondernomen en samen met Jos Hak zijn de eerste maatregelen genomen. Er is ongeveer 50m2 geluidsabsorberend materiaal geplaatst en gekeken wordt naar aanvullende oplossingen om het geluid nog meer onder controle te krijgen. Een duidelijke verbetering is hoorbaar. In het café, waar de vaste gasten uiteraard moeten wennen aan hun nieuwe ‘woonkamer’ , begint iedereen zijn plek weer te vinden. Een aantal maal per week komen de verschillende biljartclubs weer langs en barretje zit weer regelmatig vol.

Massaal werd op zondag 22 september het Dorpsfeest van Hoogland door verschillende groepen met een diner in de Faam afgesloten. Ruim 80 gasten gasten genoten van de nieuwe gerechten op de kaart.

Het café, restaurant en de kleine zaal zijn nu in bedrijf. Er wordt nu hard gewerkt aan de grote zaal. Veel aanvragen van partijen liggen op de plank, dus nu zaak om door te pakken en ook de grote zaal spoedig weer nieuw leven in te blazen. Vanaf 5 oktober kunnen we de eerste partijen gaan ontvangen in de zaal.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs en beleef de nieuwe Faam.