Update!!

Yes….Vanaf vandaag zijn wij ook weer binnen open!! Al is het nog onder strikte voorwaarden, wij zijn enorm blij met weer wat extra versoepelingen!!

 

Wat houdt de versoepeling in het algemeen voor de horeca in;

Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open tot 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. In restaurants en eetcafés geldt voor het diner een maximum van 2 shifts per avond per tafel.  Zelfbediening is niet toegestaan. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is ook niet toegestaan. Een reservering, gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.

 

Wat houdt de versoepeling voor de Faam in;

Wij hebben in de Faam niet de ruimte om 4 personen, ieder op 1,5 meter afstand van elkaar aan 1 tafel te plaatsen. Daarom gelden bij ons onderstaande mogelijkheden voor reserveringen.

 

In welke samenstelling kunt u nu bij ons terecht?

– U bent allen afkomstig uit 1 huishouden, dan is het totaal aantal personen niet van belang en kunt u bij ons terecht. Let wel; boven de 4 personen zullen wij u over twee tafels moeten verdelen!

 

– U bent afkomstig uit 2 huishoudens en bent met maximaal 2 personen, dan kunt u bij ons aan 1 tafel terecht.

 

– U bent afkomstig uit 2 huishoudens of meer en u bent met meer dan 2 personen dan kunnen wij u onder de huidige voorwaarden helaas niet aan 1 tafel plaatsen. Wel kunnen we in overleg twee tafels naast elkaar reserveren, maar dan zit u wel op tenminste 1,5 meter van elkaar, er kan en mag niet met tafels geschoven worden.

 

Shifts

Gezien het beperkt aantal zitplaatsen binnen, werken we momenteel met shifts.

Deze zijn als volgt te reserveren;

12:00 – 13:30     shift 1

13:30 – 15:00     shift 2

15:00 – 17:00     shift 3

17:00 – 19:15     shift 4

19:30 – 22:00     shift 5

 

Reserveren

Reserveren mag aan de deur, maar heel graag horen wij van te voren wanneer u bij ons wilt genieten van uw lunch, borrel of diner. Het is fijn om teleurstelling bij drukte te voorkomen. Wij reserveren voor het diner standaard een tafel binnen voor u.  Indien plaats beschikbaar en gewenst zullen wij u in overleg buiten op het terras plaatsen. U kunt bij ons tijdens openingstijd telefonisch reserveren, voorlopig kunt u helaas niet online reserveren. U belt tijdens openingstijd naar 033-4801213. We zien uw reservering graag tegemoet!